Editura Velvet Story

Fondată la sfârșitul anului 2019, Editura Velvet Story își propune să readucă respectul cuvenit în viața scriitorului, respectul față de munca sa și nu în ultimul rând, respectul față de cititori. Venim în întâmpinarea scriitorilor cu o serie de oferte de publicare corecte și avantajoase, cu pachete complete sau personalizate de editare, publicare, distribuție și promovare, precum și cu un concept nou de lucru.

Oferim autorilor noștri condiții editoriale fără precedent : excelență redacțională, cercetare de marketing, promovare, conexiuni de lungă durată în lumea editorială și, poate ce este cel mai important acum, într-o lume aflată într-o permanentă evoluție - perspective din industria cărții - cele mai noi tendințe ce implică direct cititorii și consumatorii.

Velvet Story este editura care va pune în joc toate resursele umane și tehnice necesare, pentru a aduce în piața de carte, autori români extraordinari alături de poveștile lor extraordinare, dar și autori străini, cu o gamă diversificată de genuri.

Nu avem prejudecăți, ci doar dorința de a arăta lumii întregi că și autorii români se ridică la nivelul celor din afară!

Portofoliu Editurii va fi reprezentat prin 6 colecții:

O1

Mindgame

Colecție dedicată genului mystery&thriller, polițist.

O2

Erotica 18+

O colecție dedicată literaturii erotice.

O3

Syrup

Colecție dedicată genul romance-romantic suspence, historical romance.

O4

Parallel Fantastico

Colecție dedicată genului fantasy și SF.

O5

The Ring

O colecție care înglobează genuri diferite: poezie, young adult, non-ficțiune, etc.

O6

Clasica

Colecție dedicată clasicilor români.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: