Expedieri și retur

Expedierea pachetului

Termenul de livrare a produselor achiziționate de pe site-ul www.velvetstory.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmării comenzii. În anumite situații, Editura Velvet Story SRL își rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. În lipsa acordului, comanda se anulează.
În cazul în care clientul nu poate fi contactat la data și ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucrătoare, interval de timp în care se va încerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Dacă nici în acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

Retur

Produsele achiziționate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile calendaristice de la denunțarea contractului. Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: