Seria Dennis Kayderman: Cazul “Vulpea”

30,00 lei

Cazul ,,Vulpea” este un thriller polițist extrem de captivant, în care situațiile limită te vor ține în suspans până la final. Dispariții misterioase, crime, răpiri, minciuni, secrete, un detectiv tenace , un soț disperat care se teme pentru soarta femeii iubite sunt numai câteva indicii al căror înțeles și sens le vei putea descoperi pas cu pas alături de Dennis Kayderman.

Seria Dennis Kayderman: Cazul “Vulpea”

30,00 lei
Quantity :
Cum plătesc?
Livrare
Retur

ISBN 978-606-94972-0-3

Cazul ,,Vulpea” este un thriller polițist extrem de captivant, în care situațiile limită te vor ține în suspans până la final. Dispariții misterioase, crime, răpiri, minciuni, secrete, un detectiv tenace , un soț disperat care se teme pentru soarta femeii iubite sunt numai câteva indicii al căror înțeles și sens le vei putea descoperi pas cu pas alături de Dennis Kayderman.

PDF

Fragment carte

Descarcari (95.2k)

iun 7, 2020

Cazul "Vulpea" : unul dintre cele mai bune thrillere polițiste

Am iubit modul de scriere al autoarei și faptul că nu a pus accentul strict pe o singură anchetă, nu a fost nimic sec. Din contră, a creat o poveste amplă, a conturat relații de prietenie și iubire, a creat personaje complexe și a scos în evidență o mulțime de tipologii de oameni. Am trecut printr-o mulțime de stări citind cartea : suspans, admirație, frică și frustrare, am experimentat toate stările celor care au luat parte la acțiune și am simțit că sunt și eu prezentă întru totul. Iar asta înseamnă că am citit o carte bună, fără doar și poate. Ritmul de scriere a fost alert, întâmplările nu m-au lăsat nicio clipă pradă plictiselii și am devorat romanul imediat. Vă mărturisesc că sunt nerăbdătoare să citesc și următoarele volume din serie!

  • 0 0

mai 17, 2020

Cazul "Vulpea"

Vă invit să descoperiţi această carte minunată. Veţi parcurge o călătorie interesantă de unde nu lipseşte misterul, suspansul, adrenalina, acţiunea şi iubirea. Toate se îmbină armonios, este conturată chiar şi o poveste de dragoste. Dar, totul abia acum începe. Acesta e doar sfârşitul primului volum. Deci, urmează o altă întâlnire cu agentul Dennis ... !

  • 0 0

apr 8, 2020

Thriller românesc de calitate

Recomand acest prim volum al seriei pentru capacitatea de a te ține în priză de la prima, până la ultima pagină.

  • 0 0

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: